Diëtetiek

Betrouwbaar advies op maat

Voeding speelt bij ziekte vaak een belangrijke rol. Patiënten die kanker hebben of hebben gehad hebben voeding nodig met voldoende energie, eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen. Voldoende en goede voeding is echter niet altijd vanzelfsprekend. Een goede voeding is nodig om behandelingen te doorstaan en het herstel zo goed mogelijk te ondersteunen.

Als diëtist kan ik, Jacqueline Lancel, u helpen bij problemen ten gevolge van (de behandeling van) kanker. Zo kan er sprake zijn van verminderde eetlust, kauw- en slikproblemen, smaakverandering, misselijkheid en darmklachten. Hierdoor kan er ongewenst gewichtsverlies optreden. Daarnaast kan ik u begeleiden tijdens het herstelproces en wanneer er sprake is van onder- of overgewicht. Het doel is om uw voeding zo optimaal mogelijk te maken in alle fases van de ziekte. Hierbij houd ik rekening met uw voedingsbehoefte, persoonlijke wensen en mogelijkheden. Samen zoeken we naar een voedingspatroon wat het beste bij u past. Wanneer normale voeding niet volstaat kan ik adequate medische voeding voor u aanvragen.

Sinds 2000 werk ik bij Careyn als diëtist. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende ziektebeelden. Ik werk op verschillende locaties binnen Vlaardingen. Indien het niet mogelijk is dat u naar een van de spreekuurlocaties komt dan kan ik bij u aan huis komen.

 

De vergoeding van de diëtist komt voor 3 uur uit de basisverzekering.

Vragen?

Careyn Voeding- en dieetadvisering
Jacqueline Lancel
T: 088-1239988
E: j.lancel@careyn.nl
www.careyn.nl/diensten/voeding-en-dieetadvies

Pin It on Pinterest